Liberty Technology Park Cluj

Liberty Technology Park Cluj este un proiect dezvoltat de Fribourg Development, diviziunea de real estate a fondului de investiții Fribourg Capital. Viziunea noastră urmărește intensificarea conexiunilor și a comunicării între companii din domenii conexe într-un spațiu revoluționar pentru a genera inovație și progres.

În cadrul acestui ecosistem vom iniția și cel mai complex accelerator business din România: Spherik. Spherik va fi prima platformă de acest fel pe plan național, menită să ajute, să crească și să dea viață afacerilor cu potențial, o platformă destinată dezvoltării și implementării de afaceri pe plan local dar și internațional.

„Proiectul Liberty Technology Park Cluj a pornit de la ideea de a interveni în peisajul clujean la un nivel profund, de a schimba esența acestui loc în mod pozitiv, de a fi o extensie naturală a centrului orașului. Tocmai având la bază această idee s-au născut și premisele acestui tip de proiect care depășește criteriile standard ale unui proiect imobiliar, înglobând toate facilitățile unui parc tehnologic. Mai mult, felul în care este gândită construcția propriu-zisă a parcului ține de utilizarea doar a tehnologiilor inovatoare, prietenoase cu mediul și eficiente din punct de vedere energetic.”
Ion Sturza, Chairman Fribourg Capital

Vezi mai multe pe siteul oficial

Made by Justpixel